Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Olgun, Kantartopu İçin Destek İstedi

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay İlçesinde partisinin Belediye Başkan Adayı Yaşar Kantartopu için destek istedi. Olgun, “Yerel seçimler bireysel yeteneklerin ortaya konulması gereken bir süreç olmalıdır. Yıllar içinde Çay İlçemiz için ne yapıldığını herkes kendine sormalıdır.” dedi.

İYİ Parti Hukuk ve

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay ilçesinde 300 kişilik katılımla yaptıkları yürüyüş sonrası, “Adaylarımıza güveniyoruz.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı koordinesinde Çay ilçesinde seçim programı gerçekleştirildi. İYİ Parti heyetinin yaklaşık 300 kişilik katılımla ilçede yürüyüş yaptığı belirtildi. Programa; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki partili heyet katıldı.

“İYİ PARTİ OLARAK BİZ ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Çay ilçesinde heyet olarak temaslarda bulunduklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin Çay Belediye Başkan adayı Yaşar Kemal Kantartopu için seçmenden destek istedi. Mısırlıoğlu, şöyle konuştu: “ Çay halkı sağ olsun bize tam destek verdi. Çay İlçemizde yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Adayımız için onlardan destek istedik. İYİ Belediyeciliği sadece Afyonkarahisar merkeze değil tüm ilçelerimize yaşatacağız. Güçlü adaylarla, emin adımlarla çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz İYİ Parti olarak adaylarımıza güveniyoruz.”

“HİZMET ETMEK İÇİN VAR OLACAĞIM”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay İlçesi’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hemşehrilerimle buluşmaktan son derece memnunum. Siyasi yolculuğum 1994 yılında Anavatan Partisi’nde İl Genel Meclisi Üyeliğimle başladı. Siyasi kariyerimde ilerleyerek bugün milletvekili olarak memleketime ve ülkeme hizmet etmenin gururu yaşıyorum. Politika bir hizmet yoludur ve amacı topluma katkı sağlamak olmalıdır. Hemşehrilerime şahsıma ve partimize gösterdikleri teveccüh için ayrıca teşekkür etmek isterim. Geleceğimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bu süreçte size hizmet etmek için var olacağım. Belediye Başkan Adayımız Yaşar Kantartopu kardeşimize destek bekliyorum. Yerel seçimler bireysel yeteneklerin ortaya konulması gereken bir süreç olmalıdır. Yıllar içinde Çay İlçemiz için ne yapıldığını herkes kendine sormalıdır. Her görevimde halkım için çalıştım ve başarılı işlere imza attım. Gelin hep birlikte İYİ bir gelecek inşa edelim.”

Milletvekili Olgun, Kantartopu İçin Destek İstedi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti