Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak, iş insanlarını ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, iş insanlarını ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Tınaztepe Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol’u Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Tınaztepe Beldesi’ndeki fabrikasında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, fabrikada incelemelerde bulunarak yetkililerinden bilgiler aldı. Milletvekili Taytak’a, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve parti yönetimi de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş insanı Ahmet Karakol, Afyonkarahisar’ın ekonomisi ve fabrika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Fabrikanın kurulmasından işletilmesine kadar emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Ülkesine ve memleketine hizmet eden ilimizin ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarımızın her zaman yanındayız.” dedi.
“BU ESERLERİ AFYON’A KAZANDIRMALIYIZ”
Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra Alimoğlu Mermer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’nu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında ziyaret etti. İş insanı Alimoğlu, işyerinde kurduğu antika eserleri ve Türk tarihini simgeleyen yapıtların bulunduğu, müzeye çevirdiği şirketini gezdirdi. Milletvekili Taytak ve MHP heyeti, antika ve tarihi eserleri görünce hayran kaldılar. Ziyarette konuşan Milletvekili Taytak, “Alimoğlu ailesi, ilimizin köklü, kültürlü ve doğdukları şehre en büyük emek ve hizmet vermeye çalışan bir ailedir. İbrahim Alimoğlu büyüğümüz şimdiye kadar sosyal sorumluluk içerisinde topladığı tarihi ve antika eserlerini görme fırsatı bulduk. Bu eserleri ilimizde yaşayan vatandaşların ve turistlerinde mutlaka görmesi lazım. Bu eserlerin ilimizde bir müze de değerlendirilmesi temenni ediyorlar. Ben buradan sayın valimize, sayın belediye başkanımıza ve kültür ve turizm il müdürlüğümüze rica ediyorum. Bu teklifi bir an önce değerlendirip, bu güzel değerlerimizi Afyonkarahisar’ımıza kazandırmalıyız. Bu hepimizin boynunun borcudur. Bende üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazırım.” diye konuştu.
İş insanı Alimoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Taytak daha sonra Şapçı Ahşap ve Mobilya fabrikası sahibi Bekir Şapçı’yı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
GÜMÜŞ VE DEMİR’İ DE ZİYARET ETTİ
İş insanları ziyaretlerinden sonra Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serhat Gümüş ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Taytak, burada hem Afyonkarahisar’la ilgili hem de oda ve sendika çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.