Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Ürün’den AGD Sosyal Tesisleri’ne tam not

Bu haberin fotoğrafı yok
Milletvekili Ürün’den AGD Sosyal Tesisleri’ne tam not

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesisleri’nde tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Milletvekili Halil Ürün, 10 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilimizi ziyareti nedeniyle Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ziyaretini Pazar gününe ertelediğini belirtti.
Basın mensuplarının her zaman Hakk’ın ve halkın yanında yer alması gerektiğini belirten Ürün, “Afyon medyamız ile diyaloğumuz her zaman iyi olmuştur. Bugün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin Sosyal Tesislerini görünce oldukça memnun oldum. Basın mensuplarının bir araya gelebileceği güzel bir tesis oldu. Emeği geçen Dernek başkanı Mehmet Abdioğulları ve yönetim kurulunu kutluyorum” dedi.
AK Parti Milletvekili Halil Ürün’ün basınla her zaman yakın ilişkiler içinde olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Milletvekilimiz her zaman yanımızda yer almıştır. Kendisi bu mesleği yakından tanıyan bir insandır. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Mecliste medya çalışanlarının yıpranma haklarının geri verilmesi konusunda hem iktidar milletvekillerinin hem de muhalefet milletvekillerinin birlikte destek vermesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine bu yüzden şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. (Kocatepe)