Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Yılmaz, Şuhutlularla biraraya geldi

Bu haberin fotoğrafı yok
Milletvekili Yılmaz, Şuhutlularla biraraya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Şuhut ilçesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi

İlk olarak MHP Şuhut İlçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, MHP Şuhut İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şuhut pazar esnafını ziyaret etti. Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet Şuhut Pazar yerinde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
“VATANDAŞ TEFECİ VE
BANKACI KISKACINDA”
İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ettiklerini kaydeden Yılmaz, “Bu hafta da Şuhut ilçemizde ziyaretlerimize devam ettik. Şuhut’un her açıdan önemi büyük. Şehrimizin tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçelerinden siyasi olarak ise Orman ve su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun memleketi. Ancak Şuhut ciddi sıkıntılarla yüz yüze. Bir kaç yıldır ilçenin en önemli geliri olan patates depolarda kalıyor. Alan, satan yok. Ürün depolarda çürüyor. Hayvancılık para etmiyor, yem pahalı üreticiler besiciliği, sütçülüğü bırakmış durumda. İlimizde, ülkemizde olduğu gibi Şuhut ilçemizde de insanlarımız tefeci, banka, icra kıskacında can çekişiyor. MHP Şuhut İlçe teşkilat üyeleri ile beraber pazar yerinde gezdik sıkıntıları dinledik. Siftah yapamayan esnaf var. Temel ihtiyacını almakta zorlanıyor insanlar” dedi.
Şuhut İlçe merkezi ziyaretinin ardından Karadilli, Karacaören, Atlıhisar, Efe beldesini ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.
“SU SAYCINA İSYAN EDİYORLAR”
Şuhut’ta belediye statüsünde kalan tek belediyenin Karadilli olduğunu kaydeden Yılmaz, “Kapanan belediyelerden olan Karacaören, Atlıhisar ve Efe beldelerini ziyaret ettik. Kahveciler bile sıkıntı içinde çay parası dahi alamadıklarını söylüyorlar. Patates üreticileri birinci sınıf patatesin 20 kuruştan fazla etmediğini maliyetini bile karşılamadığını söylüyor. Besiye çektikleri hayvana 1 liraya saman alıyoruz yemin çuvalı 50 liraya dayandı. Yüksek fiyattan bağladığımız besileri 13-14 liraya kestiremiyoruz. 15 kilo süt veren ineklerimizi kestirdik yemine takat gelmiyor diyorlar. Beldelerde icra dosyası olmayan insan sayısı yok denecek kadar az. Hatta tefeciye düşmüş insanlar var. Birde hemşerileri Orman ve Su Bakanının çıkarttığı sulama kuyularına su sayacı takılması zorunluluğuna isyan ediyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti