Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekilleri, Afyon’un Taleplerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av.Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar’ın taleplerini Ankara’da yetkili makam ve mercilere iletiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak Afyonkarahisar’ın taleplerini iletme fırsatı buldu. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve Arslan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi, Sağlık Bakan Yardımcı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ı ve Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret etti. Ziyaretlere Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş da katıldı.

Milletvekilleri, Afyon’un Taleplerini İletiyor

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve Arslan; belediye başkanları ve vatandaşlardan gelen talepleri ziyaretlerde iletirken Afyonkarahisar’ın her alandaki potansiyeli hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven, Arslan ziyaretlerde gördükleri misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti.

Milletvekilleri, Afyon’un Taleplerini İletiyor