Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekillerinden Başkan Zeybek’e ziyaret

Milletvekillerinden Başkan Zeybek’e ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, şehit babası Lokman Çubuk, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte gerçekleşen ziyarette koronovirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler ve normalleşme süreci takviminde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
COVİD-19 salgının önlenmesi hususunda Afyonkarahisar Belediyesi’nin İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararları hassasiyet göstererek yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri ve Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.
Türkiye’nin salgının üstesinden gelecek kararlılığa sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise rehavete kapılmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devletin, her türlü ihtimali göz önünde bulundurduğunu ve tedbirleri aldığını söyledi. Millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz ve sizlerinde desteği ile bu süreçte İl Hıfzıssıhha Meclisi’nde alınan karalarları Belediye olarak harfiyen yerine getiriyoruz.” dedi.