Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli Görüş Meclis’e girmeden hükümet kurulmaz”

“Milli Görüş Meclis’e girmeden hükümet kurulmaz”
"Milli Görüş Meclis'e girmeden hükümet kurulmaz"

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel ve Milletvekili Adayları, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, “Biz 7 Haziran’da Milli Görüş olmadan mevcut partiler hükümet kuramaz, demiştik. Aynı sözümüzü tekrarlıyoruz. Hayra motor, şerre fren olmak için Milli Görüş’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesi gerekiyor” dedi

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Yılmaz ile Milletvekili Adayları Safa Şenel ve Hasan Hüseyin Uğurlu, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Kocatepe Gazetesi muhabirleri Burcu Aydın ve Murat Arısoy’la sohbet eden Saadet Partisi heyeti, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmeleri hâlinde uyuma dayalı siyaset yürüteceklerini kaydetti.
MİLLİ GÖRÜŞ, MİLLİ MECLİS’E
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, “Terör olaylarını görüyorsunuz. Her gün şehit veriyoruz. İşbaşındaki hükümet, bizimle beraber, teröre beddua ediyor. Bir taraftan operasyon yapılıyor; diğer taraftan milletvekilleri terör örgütü ile görüşüyor. Anlaşıldı ki Milli Görüş’ün Meclis’e girmesi şart oldu. Milli Görüş, Meclis’e girdiğinde terör sorunu dahil pek sorunun çözülmesinde öncü olacaktır” dedi.
HAYRA MOTOR, ŞERRE FREN
7 Haziran seçimleri öncesinde bir iddiada bulunduklarını hatırlatan Şenel, “7 Haziran seçimleri öncesinde Saadet Partisi Meclis’e giremezse mevcut partiler hükümet bile kuramaz, demiştik. 7 Haziran’dan sonra yaşananlara baktığımızda, haklı çıktığımızı söylüyoruz. Saadet Partisi, Milli Görüş ahlâkıyla, Rahmetli Erbakan Hocamız’ın tavsiyesi ile hayra motor, şerre fren olma düsturu ile, Meclis’te uyum ve hayır merkezli çalışmalar yürütecektir” diye konuştu.
BOP EŞBAŞKANLIĞI’NDAN VAZGEÇİLMELİ
Terörün ancak İslâm ülkeleri ile işbirliği yapılarak çözüleceğini belirten Şenel, “Çözüm Süreci, artık Çözümsüzlük Süreci olmuştur. Bunu Sayın Genel Başkanımız Mustafa Kamalak da ifade etmiştir. İslâm ülkeleri ile işbirliği yapılmadan terör sorunu çözülmez. Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eşbaşkanı, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu Eşbaşkanlık’tan vazgeçilmesi gerekir ki terör sorunu çözüme kavuşsun” ifadelerini kullandı.
BU DÜNYADA
OLMASA UKBA’DA
1 Kasım seçimlerini de değerlendiren Adnan Şenel, “Biz Hakk davası için çalışıyoruz. Bizim için seçimler normal bir süreç. Bu dünyada olmasa Ukba’da çalışmamızın karşılığını, ecrini alacağımıza inanıyoruz. Milletvekili adaylarımız, birbirinden değerli arkadaşlarımız. Hepsi, işlerini güçlerini bırakıp kendilerine tevdi edilen vazifenin gereğini yapmak için gayret gösteriyorlar. Allah izin verirse, en çalışkan partinin Saadet Partisi olduğunu vatandaşlarımız hissedecek” dedi.
SAADET PARTİSİ’NİN OLMAZSA OLMAZLARI
1 Kasım’da seçim yapılması kararı alınmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi ile seçim ittifakı yapılmasının gündeme geldiğini belirten Şenel, şu görüşleri aktardı:
“1 Kasım’da seçim olacağının kesinleşmesinin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri ile partimizin yöneticileri birkaç kez görüştü. Yüzde 40’lık bir parti bir tarafta, yüzde 2 buçukluk bir parti bir tarafta. Normalde, yüzde 2 buçukluk partinin yüzde 40’lık partinin ayağına gitmesi gerekirken yüzde 40’lık parti, yüzde 2 buçukluk partinin ayağına geldi. Biz dedik ki ‘Kimseye paravan olmayız, koltuk değneği olmayız. Avrupa Birliği ve ABD’nin kapısında beklemekten vazgeçelim, İslam ülkeleri ile D8’i kuralım. Çözüm Süreci ile bir kesime yarar sağlamayalım, tüm milleti kucaklayalım, ayrım yapmayalım. Avrupa Birliği Uyum Yasaları’nı irdeleyelim, zararımıza olanlardan vazgeçelim.’ Bu görüymelerde bir de Meclis’te grup kurabilmemiz için 20 milletvekiline ihtiyacımız olduğunu söyledik. Fikirlerimiz önce kabul gördü. Listelerin belirleneceği gece bile görüşme yaptık. Ancak son anda önerilerimiz Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından kabul edilmedi.”
ERBAKAN’IN
EKONOMİ MODELİ
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Safa Şenel de Türkiye ekonomisinin kötü durumda olduğunu, 600 milyar doları aşkın bir borçla Türkiye ekonomisinin ayakta tutulmaya çalışıldığını belirtti. Şenel, “Biz, daha önce Rahmetli Erbakan Hocamız döneminde bütün kaynaklarımızı Hazine Müsteşarlığımız’da toplamıştık. Bu kaynakların verimli kullanılması ile yurtdışı sermayeli bankaların faiz hortumu kesildi. İşçimiz, memurumuz, emeklimiz iyi oranlarda zamlar gördüler. Bizim ekonomi programımız budur. Saadet Partisi’nin ekonomi programında milletin refahı, faizcilerin hortumunun kesilmesi vardır” dedi.
RÜŞTÜMÜZÜ İSPAT ETTİK
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu da Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek “Saadet Partisi, ülkemizi zor günlerden kurtaracak bir partidir. Daha önce Refah-Yol döneminde uyguladığı siyasetle rüştünü ispat etmiştir. Biz de elimizden gelengayreti göstereceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

AFYON ZANNEDİLDİĞİ KADAR İLERLEMEDİ

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Afyonkarahisar’ın ilerlediğinin söylendiğini, ancak gerçekte o kadar ilerleme kaydedilmediğine dikkat çekti. Şenel, şöyle konuştu:
“Biz bu milleti, bu vatanı, Afyonkarahisar’ı seviyoruz. Afyonkarahisar ileri gitti deniliyor, daha ileri gitmeliydi. Daha güzel olması lâzım. NATO’nun havaalanının şehre bir katkısı yok. Öğrencileri de Erenler’e çektiler. Herkes oradaki ranttan faydalanıyor. Ama şehir merkezini de düşünmek gerekiyor. Ambaryolu ve Kurtuluş Caddeleri, senelerdir aynı. Bu caddelere bir alternatif lazım. Müteahhit, yaptığı evde otoparka yer ayırmıyor; Belediye’ye parasını veriyor. Belediye’nin yaptığı otoparklar da yetersiz kalıyor. Afyon’un makyajı güzel. 5 milletvekili var, ama yeni fabrika yok. Rahmetli Erbakan, Afyonkarahisar’a Milli Selamet döneminde önemli yatırımlar yapmıştı. Alkoloid Fabrikası, Şeker Fabrikası, kâğıt fabrikası, tiftik fabrikası, Et ve Balık Kurumu, demir dövme fabrikası bu yatırımlara örnek gösterilebilir. Hocamız’ın yaptıklarının 10’da birini bile yapmadılar.”

4 EKİM’DE ADAY TANITIMI VAR
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Saadet Partisi’nin 4 Ekim’de Ankara’da Aday Tanıtım Şöleni düzenleyeceğini söyledi. Şenel, “Aday tanıtım toplantımız, bir şölen havasında geçecek. Ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımız Ankara’da buluşacak. Afyonkarahisarlı kardeşlerimizi de Ankara’ya bekliyoruz” dedi.