Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milliler Reis’le buluştu – Kocatepe Gazetesi

Milliler Reis’le buluştu – Kocatepe Gazetesi
Milliler Reis’le buluştu

275 tesisin toplu açılış töreni için Afyonkarahisar’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiliği de ziyaret etti. Valilik ziyareti sırasından Erdoğan’ın Baş Danışmanı Hamza Yerlikaya, Vali Aziz Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un girişimleri ile milli sporcularımız Münevvere Yılmaz, Mustafa Kazım Köken, Yaprak Selin Keskin ve Emirkan Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldi. Milli sporcularla kısa bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Milli sporcularımız Yılmaz ve Keskin bu görüşmeyi sağlayanlara teşekkür etti.
Milli Sporcu Yaprak Selin Keskin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi kabul etti. Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Milli Özel Sporcumuz Münevvere Yılmaz, “Reis-i Cumhurumuz bizi onurlandırdı. Asrın şampiyonu Reisimizin Baş Danışmanı Hamza Yerlikaya, Valimiz Aziz Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’a bu onuru bana yaşattıkları için sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız” ifadesini kullandı.