Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milliyetçi, Ülkücü Hareket’in Temsilcisi Bellidir”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Varol’un sözlerine tepki gösterdi. Kahveci, “Milliyetçi, Ülkücü Hareket’in Afyonkarahisar’da temsilcisi de bellidir. Ülkücüleri ancak Ülkücüler temsil eder” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplantısı’nda konuşan bir CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Varol’un sözlerine sert tepki gösterdi. Kahveci, “Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplantısı’nda bir belediye meclis üyesi haddini aşan bir konuşma yapmıştır. Kendini Ülkücü olarak tanımlaması ve bu kimlikle siyaset yapmaya çalışması tamamen samimiyetsiz ve tutarsızdır. Ülkücü Hareket’in değerleri, kişisel çıkarlar için kullanılacak değerler değildir. Geçmişte teşkilatlarda bir bardak çay içen kendisini Ülkücü sanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi dışında Ülkücülük’ten bahseden bir meclis üyesinin açıklamaları Milliyetçi, Ülkücü Hareket’i asla temsil etmez” dedi.

 

“MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ”

Kahveci, açıklamasına şöyle devam etti:

“55 yıllık Ülkücü kimliğinden bahseden kişi, hangi partide siyaset yapmaktadır? Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde yapılan bu konuşma Ülkücü kimliği, siyasi menfaatler uğruna bir kalkan olarak kullanmak kimsenin haddi değildir. Kendi şahsı adına Ülkücülük yapabilir ama bizi temsil etme yetkisine sahip değildir. Ülkücü Hareket’in adını kullanarak siyaset yapmak isteyenlere asla müsamaha göstermeyeceğiz.”