Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mimarlardan “Mabella Marble”e tam not

Antalya iç Mimarlar Odası

Antalya iç Mimarlar Odası heyeti, Sayın A.Ş. Kuruluşu olan Mabella Marble Mermer Fabrikası’nı ziyaret etti

 

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Antalya İç Mimarlar Odası Başkanı İlker Biner ve Yönetim Kurulu üyeleri “Afyon Mermeri”ni yakından görmek için Mabella Marble Mermer Fabrikasını ziyaret etti. Afyonkarahisar mermerini yerinde görmek ve incelemek için Sayın A.Ş. Kuruluşu olan Mabella Marble Mermer fabrikasını ziyaret eden heyet mermer galerisindeki ürünleri yakından inceleyerek fabrika yetkililerinden detaylı bilgiler aldılar.
SUNUM YAPILDI
Heyete fabrikadaki üretim ve mermer işlenişi hakkında Mabella Marble Mermer Fabrikası Planlama Müdürü Özkan Özay tarafından sunum yapıldı. Sunumun ardından fabrikanın üretim bandında incelemelerde bulunan iç mimarlara fabrika hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Daha sonra Antalya İç Mimarlar Odası Başkanı İlker Biner ve yönetim kurulu üyeleri fabrikanın ürettiği mermer plaka ve ürünlerin bulunduğu yaklaşık 3 bin metre karelik bir alanda oluşturulan galeride incelemelerde bulundular.
Antalya heyeti Mabella Marble Mermer Fabrikası’nda üretilen ürünlere hayran kaldıklarını belirtirlerken, Fabrika Planlama Müdürü Özkan Özay ziyaretin anısına Antalya İç Mimarlar Odası Başkanı İlker Biner’e mermere işlenmiş Atatürk portresi hediye etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi