Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minderin Sultanları Madalyalara Ambargo Koydu

21-22 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Ahmet Ayık U-15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Taşoluk Belediyespor Kulübü 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz, Yeşilay Spor Kulübü’de 1 bronz madalya kazandı

21-22 Nisan tarihleri arasında

Taşoluk Spor Kulübü’nün yıldızları 39 kiloda Emine Beyza Barışkan birinci ve Gizemsu Sakin ikinci, 33 kiloda Şadiye Almacık ikinci ve Sebahat Işıkcı üçüncü ile 58 kiloda Melisa Sarıçiçek birinci olarak kürsüde yer aldı. Sporcuların bu başarısı ile Taşoluk Spor Kulübü U-15 Kadınlar kategorisinde de Türkiye’nin en iyisi olurken Kulüp, bir şampiyonluk kupasını daha müzesine ekledi.

Yeşilay Gençlik Spor Kulübü’nden ise 36 kilogramda Ravza Sivrikaya üçüncü, 54 kilogramda Rabia Ay ile 33 kilogramda Yağmur Kök ve 58 kilogramda Dilara Naz Battal beşinci olarak madalya kazanan sporcular arasında yer aldı.

Genç sporcuların bu başarısı, Türk güreşinin geleceği için umut vat ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hem Taşoluk hem de Yeşilay kulüplerini ve madalya kazanan tüm sporcuları tebrik etti.

Minderin Sultanları Madalyalara Ambargo Koydu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti