Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minibüs şoförleride emniyet kemeri takacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Minibüs şoförleride emniyet kemeri takacak

Mevlüt Ülker, şehir içi minibüs durak başkanları ile yaptıkları toplantıda şoförlerin emniyet kemeri takmaları ve bunu alışkanlık haline getirmeleri yönünde bir karar alındığını bildirdi

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Ülker, araçlarda emniyet kemeri kullanımına ilişkin açıklama yaptı.
Oda Başkanı Mevlüt Ülker, Dünya Sağlık Örgütü tarafından Güvenli Trafik Projesine dahil olan Afyonkarahisar’da emniyet kemeri kullanımı yaygınlaştırılması amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından resmi araçlara yönelik emniyte kemeri genelgesi yayınlandığını hatırlattı. Ülker açıklamasında; “Emniyet kemerinin insanları hayata bağladığını, kaza anında hayat kurtarıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Oda Başkanlığımız tarafından ilimizde şehir içi minibüs durak başkanları ile yaptığımız toplantıda minibüs şoförlerimizin emniyet kemeri kullanmaya özellikle dikkat edilmesi ve bunun alışkanlık haline getirilmesi için çalışmalar yapılması için karar alındı. Ayrıca ilimizdeki taksi şoförlerinin emniyet kemeri takmaları konusunda bilgilendirmeler yapılıp, trafik kuralları konusunda broşür dağıtılmıştır.” dedi. (Kocatepe)