Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minibüs zammında gözler Cengiz Üstün’de

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, Belediye Meclisinde toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararının alınmasının ardından, minibüs zammı için Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği’ne yazılı talepte bulunacaklarını ifade etti.

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, toplu taşıma zammı ile yazılı açıklamada bulundu.

“MİNİBÜS ZAMMI İÇİN TALEPTE BULUNACAĞIZ”

İbrahim Karataş, yapılan zam miktarının tüm meclis üyelerinin oy birliği ile alınan bir karar olduğunu söyledi. 1 Ağustos tarihinde gerçekleşen belediye meclis toplantısında ulaşıma yapılan zammın çevre illere göre en uygun taşıma ücretinin ilimizde yapıldığını belirten Karataş, “Ulaşıma yapılan zam tüm meclis üyelerinin kararı ve oy birliği ile alındı. Akaryakıta ve diğer giderlere gelen zamlardan sonra şoför esnafımız geçimini zor sağlamaktadır. Bu durum esnafın gelirlerini olumsuz yönde etkilemektedir. Ulaşımda kullanılan yakıt fiyatlarının ve diğer giderlerin artması birlikte, şoför esnafımız sıkıntısı yaşamaktadır. Belediye meclis toplantısına bizzat kendimde katıldım. Belediye meclisinin almış olduğu kararla ulaşıma zam yapıldı. İlimizde yapılan zammın çevre illere göre değerlendirildiğinde Afyon olarak en uygun taşımayı biz yapmaktayız. Minibüs zammı içinde bugün Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği’ne yazılı talepte bulunacağız. Cuma günü Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Cengiz Üstün başkanlığında toplanacak olan fiyat tespit komisyonundan sonra netleşecektir.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti