Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minibüsçülerin silahlı kavgasının davası başladı

Minibüsçülerin silahlı kavgasının davası başladı

Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz Şubat ayında Karşıyaka minibüs durağında meydana gelen silahlı kavganın ilk duruşması dün görüldü

 

Geçtiğimiz Şubat ayı sonunda Erenler ve Karşıyaka minibüs durakları arasında önceden var olan husumet ve yolcu alma nedeniyle silahlı kavga yaşanmıştı. İki kişinin yaralandığı kasten öldürmeye teşebbüs, yaralama ve hakaret etme suç isnadıyla Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan kamu davası dün görülmeye başlanıldı.
28 Şubat Cuma akşamı AKÜ ANS Kampüsü karşısında bulunan Karşıyaka minibüs durağında bir kavga yaşanmıştı. Minibüs durağında bulunan Z.B., H.B., E.Ş. ve A.C. isimli şahıslar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki kişi silahla ayaklarından yaralanmıştı. Afyonkahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki durak arasında yaşanan kavganın davası dün görülmeye başlanıldı. Hem şikâyetçi hem sanık olan Z.B., A.C. serbest yargılanırken sanık E.Ş.’nin yargılaması tutuklu olarak devam ediyor. Davaya; T.D., O.B., İ.K. ve A.C.’de şikâyetçi olarak katılım talebinde bulundu. Öte yandan dünkü duruşmaya katılmayan tanıklar; H.M.K., Y.S., M.Ş., H.B. ve F.K. hakkında mahkemeden zorla getirme kararı çıktı. Duruşma ileri bir tarihte görülecek.
>> Burcu AYDIN’IN Özel Haberi