Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik kalplerden Mehmetçik’e destek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar 15 Temmuz Şehitler
Minik kalplerden Mehmetçik'e destek

Afyonkarahisar 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek verdi. Suriye’de zor şartlar altında görev yapan askerleri unutmayan “minik kalpler” Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek için harçlıklarıyla aldıkları termal içlik, çorap, havlu vb. kıyafetler ile duygularını ifade eden resimleri kargo ile gönderdi.
Minik öğrenciler 15 Temmuz Şehitler Anaokulu Müdiresi Selcan Kurnaz ve öğretmenleri eşliğinde Sahipata PTT Şubesine giderek hazırlamış oldukları yardım kolilerini teslim ettiler.
15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencilerinin kargolarını teslim anında PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, onların askerlere gönderdikleri hediyeleri de yerlerine en kısa sürede ulaştırarak Kahraman Mehmetçiklerimizin moral ve motivasyonuna katkıda bulunacaklarını ifade etti. Örsdemir, öğrencilere ve okul yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.