Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

MİSYONERLERE KARŞI NE YAPIYORUZ?

Değerli dostlarım, bu konu çok önemlidir. Ancak ne yazık ki önemi kadar önemsenmediğini düşünmekteyim.
Misyonerler özellikle de büyük şehirlerde hiç durmadan, usanmadan, bıkmadan hristiyanlığı yaymak için çalışmaktadır. Yahudiler de boş durmuyor. Hepsi de bizim gençlerimize iş, aş taahhüt ederek İncil ve Tevrat dağıtmaktalar.
Aklı, İlmi ve insafı olan, bu tehlikeyi idrak eder ve anlar. Ama gençlerimize bu bilinci verebiliyor muyuz bu önemli.
Umut ederim ki bu konuda Devlet kurumu olan Diyanet İşleri ve müftülükler bir şeyler yapmaktadır. Yapmakla görevli ve sorumludur.
Yanılmış olmayı isterim ama yeteri kadar bilinçli, proğramlı ve düzenli bir çalışma yapılmadığını düşünüyorum. Hatta görüyorum.
Kırk bin öğrencinin yaşadığı mahalde din görevlisi olduğunu söyleyen bir gence misyonerlere karşı ne gibi çalışmalar yaptıkları sorulduğunda bir vakfı işaret ediyor. O vakıf sayesinde bunları yapabileceklerini söylüyor. Demek kendisi de o vakfın bir elçisi. Yani mensubu olduğu Diyanet’e güveni artırmak yerine popüler olmaya başlayan vakıf ve derneklere sempati kazandırma derdinde. Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulalım, bir cemaatten kurtulmadan başkalarını baş tacı yapalım istemekte.
Akabinde şehrimizde yine gençlerin de uğrak yeri olan büyük bir işletmede Diyanet’çe görevlendirilmiş bir imama aynı soruyu sorduğumda aldığım daha doğrusu alamadığım cevap sayesinde bu konuda organize bir şey yapmadıklarını ve konudan haberdar dahi olmadığını görünce üzüldüm.
Muhterem okuyucum; tarih boyunca Hilal ve haçın bitmemiş mücadelesinde kendi topraklarımızda kendi çocuklarımızı elimizden almaya çalışırlarken, bizim bu konuda yeterli çalışmayı yapmıyor olmamız manidar değil mi?
En çok güvendiğimiz ve övündüğümüz genç nüfusumuza kendi milli ve manevi değerlerimizi ne kadar öğretip, tehlikelerden koruyup sağlamca yetiştirebiliyoruz sorusunu biz yetkililere, onlar da vicdanlarına sorsunlar isteriz. Tabiki ailelere ve okul idarecilerine de görev düşer.
Son günlerde insanlığın imtihanı olarak değerlendirebileceğimiz virüs gibi bu konuda aslında biz müslümanların virüsüdür.
Araştırdığımız zaman gençlerimizin kafasını karıştıran misyoner virüslerin de her yerde görev başında olduğunu görürüz.
Acilen önlem alınmalıdır.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER