Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miting gibi sünnet töreni – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar
Miting gibi sünnet töreni

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan, ardından da milletvekili adaylığında isminden söz ettiren Fatih Çetinkaya, Kültürpark Fuar Alanı’nda oğlu Cemil Çetinkaya için sünnet töreni düzenledi. Fuar Alanı’nda, Zafer Festivalleri’nde konser alanı olarak kullanılan bölümde gerçekleştirilen törene yüzlerce kişi katıldı. Törene gelenleri, alan girişinde eşi Sultan Çetinkaya ile karşılayan Fatih Çetinkaya’nın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.
BELEDİYE BAŞKANLARI KARŞILIKLI OYNADI
Tören, Cemil Çetinkaya’nın “Türklük Yemini”ni okumasıyla başladı. Çeşitli şarkıların söylendiği törenin en renkli anı ise, Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları’nın sahne önüne davet edilmesi oldu. Fatih Çetinkaya ve MHP’li Belediye Başkanları, bir süre karşılıklı oynadı. Tören, sanatçı Ali Kınık’ın konseri ile devam etti.
SÜNNET TOYU İFADESİ
Fatih Çetinkaya’nın oğlu için hazırlattığı davetiye de dikkat çekmişti. Ay-yıldızın olduğu davetiye kapağı beğeni toplamıştı. Davetiye metninde de şu ifadeler yer alıyordu:
“Öyle bir köprü geçmem gerek Türk oğlu Türk’üm, değilim ürkek/ Gelin görün olacağım sünnet, herkes görsün nasıl olunurmuş erkek. Sünnet toyumuzda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.” (Kocatepe Haber Merkezi)