Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MOBESE’ye takılanlar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MOBESE'ye takılanlar

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 2010 yılına ilişkin MOBESE görüntülerini basına dağıttı. Kentin değişik bölgelerindeki kavşak noktalarından alınan MOBESE kayıtlarında yavaşlayamayan sürücülerin neden olduğu maddi hasarlı kazalar dikkat çekiyor. Trafik ve asayiş güvenliğini kontrol etmek için uygulanan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na ait kameralar, Afyonkarahisar’ın 31 noktasında görüntü alıyor. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 2010 yılı içinde MOBESE kameralarının yakaladığı görüntüleri, kentteki basın mensuplarına dağıttı. Görüntülerde, sürücülerin hızlarını kontrol edememeleri nedeniyle yaşanan kazaların yanı sıra kentin Demiryalayan Türbesi Kavşağı’nda olduğu gibi dikkatsiz vatandaşların neden olduğu kazalar da yer alıyor. Demiryalayan Türbesi Kavşağı’nda karşı karşıya geçmek isteyen bir vatandaş, yolcu indiren dolmuşun arkasından gelen dolmuşu fark etmeyince dolmuş, vatandaşa çarpıyor.
Görüntülerde, yağmur sonrası kayganlaşan zeminin de sürücüleri zor durumda bıraktığı görülüyor. Afyonkarahisar Otogarı kavşağı olarak bilinen bölgede, yağış nedeniyle sürüş hakimiyetini kaybeden şoförün kullandığı araç, duramıyor ve yarım takla atarak bariyere çıkıyor.
Afyonkarahisar Anıt Park önünde meydana gelen bir kazada ise bir motosiklet sürücüsü, girmeye çalıştığı şeritten gelen otomobili fark etmeyince kendini yerde buluyor. (Kocatepe)