Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Msü Sınavına Afyon’da 6 Bin 375 Kişi Katılacak

3 Mart 2024  tarihinde tek oturumda gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Afyonkarahisar’da 11 binada yapılacak ve sınava 6 bin 735 aday katılacak.

3 Mart 2024  tarihinde

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 03 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) öncesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından “Sınav Koordinasyon Kurulu” (SKK) toplantısı AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş başkanlığında yapıldı.

AKÜ Rektörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayati Duman ile ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız katıldılar.

Toplantıda; sınavın yapılacağı binalarda ve çevresinde güvenliğin sağlanması, sınav merkezlerinde sınav öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler, il merkezinde ulaşıma engel olan durumların giderilmesi kararları alındı. Aynı zamanda; Sınav süreleri içerisinde elektrik ve su kesintisinin yapılmaması, sınMsü Sınavına Afyon’da 6 Bin 375 Kişi Katılacakav binası çevrelerinde sesli yayın yapılmaması ve gürültü çıkarılmaması, kimlik belgesi yanında bulunmayan adaylar için sınav yapılacak Pazar Günü Nüfus Müdürlüğünün açık bulundurulması, konvoy oluşturulmaması ve il genelinde sesli ilan ve duyuru yapılmaması kararları da alındı. Afyonkarahisar ilinde ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü bilgilerine göre; 3 Mart 2024  tarihinde tek oturumda gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 11 binada yapılacak ve sınava 6 bin 735 aday katılacak.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti