Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Korkmaz’dan gece denetimi

Müdür Korkmaz’dan gece denetimi

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, gece saatlerinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisini ziyaret ederek denetimlerde bulundu

 

 

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Çobanlar Entegre İlçe Hastanesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Çobanlar ziyaretinde hastane çalışanları ile görüşen Sağlık Müdürü Korkmaz, hastane yöneticilerinden de bilgi aldı. Korkmaz ayrıca hastanede tedavi gören hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık Müdürü Korkmaz daha sonra hastane ziyaretinde kendisine eşlik eden Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı da makamında ziyaret ederek ilçedeki sağlık hizmetleri konusunda istişarede bulundu.
Sağlık Müdürü Korkmaz gece saatlerinde ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesine giderek burada Pediatri (Çocuk Acil) Servisini ziyaret etti. Burada da doktor ve sağlık personeli ile görüşen Korkmaz, servisin işleyişi ve gece yoğunluğu hakkında bilgi aldı.
Sağlık Müdürü Korkmaz’ın ziyaretlerinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Güdücü de hazır bulundu.