Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Sünnetci, Başarılı Öğrencilere Ödüllerini Verdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen proje yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, başarılı öğrencilere ödüllerini ve hediyelerini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yürütülen “Dilimizin Zenginlikleri” proje yarışmaları, “TÜBİTAK 2204- A Lise Öğrencileri Araştırma “projeleri yarışması ve Muay Thai Ege Bölgesi Yarışmaları ödül töreni müdürlük Konferans Salonunda gerçekleşti. Ödül Törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü, okul, kurum idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatlarıyla “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında il genelinde “Çocuk Şiir Okumaları, Yunus Emre Şiir Okumaları, Safahat Okumaları, Klasik Eser Okumaları ve Divanü Lügatit Türk Okumaları” alanlarında düzenlenen afiş tasarım, sözlük tasarım ve deneme yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Aynı zamanda TÜBİTAK 2204-A lise öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Bölge Finaline katılan biyoloji, sosyoloji ve tarih alanında Bölge Birincisi olan ve şehri Türkiye finalinde temsil edecek olan öğrenciler ve danışman öğretmenleride törende ödüllerini aldılar. “Muay Thai Ege Bölgesi Yarışmalarında”  dereceye giren öğrenciler de aynı törende ödüllerini ve hediyelerini İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin elinden aldılar. “Dilimizin Zenginlikleri” projesinde yer alan anahtar kelimelerle hikâye anlatma yarışmasında oluşturdukları eserleri bir dergide toplayarak kitap haline getiren Atatürk İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları eseri Müdür Sünnetci’ye sundular.

Müdür Sünnetci, Başarılı Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti