Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Sünnetci, Matematik Birincilerini Kabul Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Uluslararası Matematik Yarışmasında birinci olan Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Kamil Miras Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Litvanya’dan Šiauliai Stasys Šalkauskis Gymnasium Okulu tarafından koordine edilen 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen ve Litvanya, Türkiye, Romanya ve İspanya’dan katılımcıların yer aldığı Uluslararası Matematik Yarışmasında Türkiye’yi Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri temsil etti.

Öğrenciler yarıştıkları büyükler ve küçükler kategorilerinin her ikisinde de birinci oldu. Yarışmada Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi öğretmenleri Nuh Hellagün, Saliha Demirtaş ve Ayşe Belge tarafından karma olarak oluşturulan iki takım yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ve Şube Müdürü Hayati Duman öğretmenleri ve öğrencileri başarılarından dolayı kutlayıp, sertifikalarını ve hediyelerini verdiler.

Müdür Sünnetci, Matematik Birincilerini Kabul Etti Müdür Sünnetci, Matematik Birincilerini Kabul Etti