Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Sünnetci Ve Çalışanların Vital Değerlerini Öğrenciler Ölçtü

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve müdürlük çalışanlarının vital değerlerini ölçtüler

Atatürk Mesleki ve Teknik

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda ve kurumlarda uygulanmak üzere hayata geçirilen “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında,  Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileriyle makamında bir araya geldi.

Müdür Sünnetci, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün, söz konusu proje ile ilgili olarak; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, mesleklerini icra ederken, içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisini kazanmalarını amaçladığına dikkat çekti. Proje ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmenin de dikkate alındığını aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Düzenlenecek etkinlikler yoluyla öğrencilerimizin toplumda ihtiyaç duyulan konularda çözüm üretme kabiliyetlerini ortaya koyarken etik davranışlarla da örnek teşkil etmelerini hedeflenmektedir. Aynı zamanda toplumda mesleki ve teknik eğitimin öneminin daha çok fark edilmesi, tanıtılması ve saygınlığının artırılmasıda bu projenin amaçlarındandır.” dedi. Öğrenciler proje kapsamında yaptıkları görüşmelerde Müdür Sünnetci ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının vital değerlerini ölçtüler. Vital değerleri sınır değerden fazla çıkan veya düşük çıkanlara, bağlı bulundukları sağlık kuruluşlarına gitmeleri önerildi. Müdür Sünnetci, mesleki eğitimin gelişmesi için her türlü projeye destek olduklarını, ülkenin ancak çalışan, üreten bireyler sayesinde kalkınacağını, eğitimin en önemli yapı taşlarından birinin mesleki eğitim olduğunu sözlerine ekledi.

Müdür Sünnetci Ve Çalışanların Vital Değerlerini Öğrenciler Ölçtü

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti