Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdürler, Sandıklı’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Müdürler, Sandıklı'da toplandı

Afyonkarahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin aylık mutat toplantısı Sandıklı öğretmenevinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Başkanlığında Eğitim Denetmenleri Başkanı Etem Gürsu ve Şube Müdürü İbrahim Yeşilırmak’ın katılımları ile yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın toplantıda; yöneticilerin özellikleri ve Milli Eğitim Bakanlığı politikalarından örneklem ve açıklamalar yaparak, eğitim yöneticileri, en son saate kadar bulundukları görevlerinde görevlerini hakkıyla yapmak zorunda olduklarını açıkladı. Yönetim sürecinde bireysellikten kaçınarak, kollektif akıl ile birlikteliğin sağlanıp, amaç birliği ilkesine uygun olarak, birlikte başarı kazanılacağını belirtti. Akademik başarı için İlçe Milli Eğitim Müdürleri her eğitim-öğretim kurumunu mutlaka ziyaret ederek tüm ihtiyaç, olumlu ve olumsuz olaylara tanık olmalıdır. Masa başında başarı elde edilemeyeceği gibi, her gün biraz daha eğitim kavramından uzaklaşarak, öğretim kavramı esas alınmış olmasıyla, aynı zamanda akademik başarıyı da kaybetmekteyiz şeklinde açıklamalarda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü mutat aylık toplantılarının yararı veya gereksizliği ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden aldığı sonuca gören toplantıların devam etmesini ve uygun ilçelerde de yeni örnekler alınması gibi hususların da önemli olduğu kararı aldıktan sonra teşekkür etti.
Eğitim Denetmenleri Başkanı Etem Gürsu, eğitim yöneticilerinin özelikleri hakkında açıklamalar yaptı. Sorumluluk almayanların yetki kullanamayacaklarını, Disiplin Amirleri’nin bulundukları kurumlardaki iş ve işlemleri uzmanlık isteyenler dışındaki konuların kurumları bünyesinde gereğini yaparak, İş bölümü ilkesine göre, İlin iş yoğunluğunun da azalması ile de diğer asli görevlerin zamanında yapılmasına imkan sağlayabileceğini açıkladı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti