Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar davet edildi ama katılmadılar

Muhtarlar davet edildi ama katılmadılar
Muhtarlar davet edildi ama katılmadılar

İl Genel Meclisi’nden yapılan açıklamada İçişleri Bakanı’nın tüm illerden gelen muhtarlarla yaptığı toplantıya Afyonkarahisar’daki muhtar derneklerinin de çağrıldığı, ancak katılım olmadığı bildirildi

İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin, Ak parti Genel Merkezinde Türkiye’nin her ilinden gelen 105 Muhtar dernekleri Başkanlarını kabul ederek muhtarların genel sorunlarını dinledi ve çıkarılacak kanun hakkında bilgilendirdi. Toplantıya Afyonkarahisar’daki muhtar derneklerinin de davet edilmelerine rağmen her iki dernekten de katılım olmadığı bildirildi.
Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz’in organize ettiği ve 4 saat süren toplantıya İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ak parti yerel yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Mahalli İdareler Genel müdürü Yavuz Selim Köşger,Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü Mustafa Döner ve 80 ilden gelen Muhtar Dernek Başkanları katıldı.
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Afyonkarahisar dernek başkanlarımız davet edildikleri halde bu davete icabet etmemişlerdir” denildi. (Kocatepe)