Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlar halkın eli, gözü ve kulağı”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, muhtarlık müessesesinin, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, muhtarların halkın eli, gözü ve kulağı konumunda olduğunu söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı. 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlanmasının kabul ve ilan edilmesinin devletin ve hükümetin en küçük yerel hizmet birimi olarak muhtarlara verdiği önem ve değerin göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Zeybek, mahallelerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen çözüm ortaklığı yapan muhtarlara emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muhtarlık müessesesinin, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olduğunu kaydeden Başkan Zeybek, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarların, milletin eli, gözü ve kulağı konumunda olduğunu söyledi.
“KÖY VE MAHALLELERİN
EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİ”
Vatandaşların oylarıyla seçilen muhtarların, Cumhuriyet tarihi boyunca köy ve mahallerin en önemli temsilcisi olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, “Vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarının bizlere iletilmesi noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır. Afyonkarahisar Belediyesi olarak muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak Afyonkarahisar’daki tüm mahallelerimizin istek ve önerilerini dikkate alıyor ve anında çözüme kavuşturuyoruz. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam etmekteyiz. Sorumlu oldukları bölgeyi, mahalleyi çok iyi tanıyan muhtarlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti