Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar tesisleri yerinde gördüler – Kocatepe Gazetesi

Muhtarlar tesisleri yerinde gördüler – Kocatepe Gazetesi
Muhtarlar tesisleri yerinde gördüler

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mahalle muhtarlarına Yüntaş A.Ş.’ye ait Doğaltaş Mermer Fabrikası, Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası ile Asfalt Üretim Tesisi’ni gezdirdi

Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Burhanettin Çoban, toplantının ardından, mahalle muhtarlarıyla birlikte Yüntaş A.Ş.’ye ait Doğaltaş Mermer Fabrikası, Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası ile Asfalt Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulundu.
MUHTARLAR TESİSLERE HAYRAN KALDI
Belediyenin üstyapı hizmetlerini kolaylaştıran tesislere hayran kalan muhtarlara, tesislerin işlevselliğini ayrıntılı olarak anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Doğaltaş Mermer Fabrikası ile Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen parke ve bordürlerin üretim süreçlerini de tek tek gösterdi. Muhtarlara, bu tesislerde üretilen yüzlerce palet parke ve bordürü gösteren Başkan Çoban, özellikle sit alanında bulunan mahallelerin muhtarlarına yönelik, “Bu incelemeden önce yaptığımız toplantıda, paramızın ve malzememizin olduğunu söylemiştim. Siz de kendi gözleriniz bu malzemeleri görmüş oldunuz” dedi.
AFYONKARAHİSAR
İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM
Mahalle muhtarlarına, Asfalt Üretim Tesisi’ni de gezdiren Başkan Burhanettin Çoban, 4,5 milyon TL’ye mâl olan tesisin sağladığı tasarruflarla bu yılsonunda maliyetini amorti edeceğini kaydetti. Tesis için yapılan yatırımın asfaltın üretim kalitesini arttırdığını dile getiren Başkan Çoban, sadece tesisi değil, bu alanda çalışan iş makinelerini de yenilediklerini söyledi. Tesis bünyesinde kurulan laboratuarda, üretilen ve serilen asfaltın test edildiğini ifade eden Başkan Çoban, asfaltta kaliteye çok büyük önem verdiklerini kaydetti. Tesislerin Afyonkarahisar için büyük bir kazanım olduğunu belirten mahalle muhtarları, Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ettiler. (Kocatepe)