Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Mersin’den Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne
Muhtarlar ziyaret turunda

Mersin’den Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne atanan Mehmet Örsdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan muhtarlar, Mersin’deki başarılı çalışmalarını öğrendiklerini ve Afyonkarahisar’a da önemli proje ve çalışmalara imza atacağına inandıklarını kaydettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT Başmüdürü Örsdemir ise, Afyonkarahisar’a faydalı hizmetlerde bulunmak için gayretli bir şekilde çalışacağını ifade etti. Örsdemir, PTT’nin çağın teknolojik gelişmelerini takip eden ve bu gelişmeleri hizmetlerine yansıtan, yeniliğe açık bir kuruluş olduğunu söyledi.
Afyonkarahisar’ın özellikle mermer ve termal başkenti olduğunu vurgulayan Örsdemir, Mersin’deki lojistikle ilgili gelişmiş ağı Afyonkarahisar’da kurmak istediğini kaydetti. Örsdemir, “Burada bu konuda özellikle mermer ve termalle ilgili lojistik konusunda çok iş yapacağımız düşünüyorum” dedi.
Muharlar, PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ziyaretinin ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığına getirilen Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski Başhekimi Mehmet Duran’ı ziyaret etti.