Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlara “Güçlü ve Etkili İletişim” anlatıldı

Muhtarlara “Güçlü ve Etkili İletişim” anlatıldı
Muhtarlara "Güçlü ve Etkili İletişim" anlatıldı

İletişim Uzmanı ve Eğitmen Eren Gökyer’in konuşmacı olarak katıldığı seminer, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğunu seminere, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Hasan H. Azak, Yardım Birimi Sorumlusu Ahmet Çınar ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
“VATANDAŞLARI DİKKATLİ DİNLEYİN”
Seminerde; kullandığı akıcı dilin yanı sıra jest ve mimikleriyle dikkat çeken İletişim Uzmanı ve Eğitmen Eren Gökyer, yaklaşık 2 saat süren sunumunda, mahalle muhtarlarına etkili iletişim yöntemleriyle ilgili bilgi verdi. Özellikle temsil ettikleri vatandaşları dikkatli dinlemeleri ve kendilerine aktarılan sorun ya da talepleri, ilgili makamlara ‘doğru iletişim’ yollarıyla aktarmaları noktasında muhtarlara bilgi veren Gökyer, sunumunu soru ve cevaplarla pekiştirdi.
Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına öğrendikleri bilgilerin kendileri için oldukça yararlı olduğunu ifade eden muhtarlar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’na düzenlenen bu seminerden dolayı teşekkür ettiler.