Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlardan Mehmetçiğe tam destek – Kocatepe Gazetesi

PTT Merkez Şubesi önünde
Muhtarlardan Mehmetçiğe tam destek

PTT Merkez Şubesi önünde bir araya gelen Afyon Muhtarlar Derneği adına açıklama yapan Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Mesut Koyun, operasyonuna katılan Mehmetçiğin terör örgütüne ve destekçilerine gereken cevabı vereceğinden emin olduklarını altını çizdi.
Harekatın 12. günü olduğunu aktaran Koyun, “Tük Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği harekatı Afyon Muhtarlar Derneği olarak destekliyoruz. Allah bu harekatta kahraman Tük Ordusunu muzaffer eylesin. TSK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması, açısından terör örgütüne gereken mesajı verecektir. Suriye’nin Kuzey Batısı’nda Afrin Bölgesi’nde Türkiye’yi Tehdit eden bu unsurların temizlenmesi güvenlik ve istikrarı sağlayacaktır. Bu harekatın bölgede yaşayan sivillerle hiçbir alakası yoktur. Harekat tamamen terör örgütü unsurlarına yöneliktir. Allah Mehmetçik’in yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.
MUHTARLAR ŞUBE’YE GİTTİ
PTT Merkez Şubesi önünde yapılan basın açıklaması sonrasında Askeralma Bölge Başkanlığı’na giden Afyon Muhtarlar Derneği Üyeleri gönüllü olarak askere gitmek istediklerini belirten dilekçeleri doldurdu. Muhtarlar Afyon Asker Alma Şb. Başkan Vekili Per.Bnb.Kerim Kazanasmaz tarafından ağırlandı. Muhtarları bilgilendiren Kazanasmaz, Bakanlık’ta verilen bu dilekçelerin direkt Bakan Bey’e ulaştırıldığını, bazılarına Bakan beyin kendisinin baktığını aktardı. Kazanasmaz’a teşekkür eden Muhtarlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti