Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müjdeler yakında duyurulacak – Kocatepe Gazetesi

107. Genişletilmiş İl Başkanları
Müjdeler yakında duyurulacak

107. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında başkentte yapıldı. Toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, fuar programı nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı temsilen Mustafa Albay, İGM Başkanı Salih Sel, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel katıldılar.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Kocatepe Gazetesi muhabirine toplantı sonrası bilgiler verdi. Partisinin kurumsal bir parti olduğunu söyleyen Yurdunuseven; “Biz kurumsal bir partiyiz. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımız yaklaşık 30 ile 45 günde bir gerçekleşiyor. Genel Başkanımız Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu konuşmasında çeşitli müjdeler verdi. İnşallah yakın zamanda bu müjdeleri bizler düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracağız. Hükümetimizin reformları ve vaadlerinin tamamı gerçekleşti. Bunun onurunu yaşıyoruz” dedi.
Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu dün akşam sadece İl Başkanlarına özel bir akşam yemeği verdi. Yemeğe AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’de katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın özel haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti