Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Münevvere Yılmaz Türkiye Şampiyonu oldu

Münevvere Yılmaz Türkiye Şampiyonu oldu
Münevvere Yılmaz Türkiye Şampiyonu oldu

Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik Spor Kulübü, Cumartesi günü Mersin’de düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası’na 5 sporcuyla katıldı. Sporcular en iyi şekilde mücadele ederken Münevvere Yılmaz, gülle atmada 3.80’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu. Münevvere aynı zamanda 500 sporcu arasından seçilerek fair play ödülünün de sahibi oldu

Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği ‘Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası, dün sona erdi. Şampiyona’da Afyonkarahisar’dan Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 sporcu katıldı. Sporcular Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Yaz döneminden bu yana Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar nezaretinde atletizm çalışan Münevvere Yılmaz gülle atma dalında Türkiye Şampiyonu oldu. Münevvere, şampiyonada çok sayıda sporcu arasında 3.80 metrelik derece elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Koşuya katılan Münevvere yine büyük bir başarıya imza atı. Münevvere burada da 4. olmayı başardı. Öte yandan Münevvere Yılmaz, şampiyonada 500 sporcu arasından seçilerek fair play ödülünün de sahibi oldu. 2 altın madalyayla Afyon’a dönen Münevvere Yılmaz ailesine büyük sevinç yaşattı.
“Münevvere’nin şampiyon
olacağını biliyordum”
Münevvere’nin başarısında pay sahibi olan Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar ise öğrencisinden böyle bir başarıyı beklediğini söyleyerek şöyle konuştu: “Ben Münevvere’nin ilk üçe gireceğini biliyordum. Ama o Türkiye Şampiyonu oldu. Kendisini ve ailesini kutluyorum. Münevvere’nin elde ettiği başarı Afyonkarahisar’da atletizm çalışmalarının yapıldığını apaçık gözler önüne seriyor. Çok çalıştı, azmetti ve başarılı oldu. Afyonkarahisar’da Münevvere gibi bir çok çocuğumuz var.Onları da çalıştıralım. Onlar da Türkiye Şampiyonu olsun istiyoruz. Bize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Bir çok eksiğimiz olmasına rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık atletizme gerektiği önemin verilmesini istiyorum.”
“Antrenmanlarda 4.50
metreyi buldu”
Münevvere’nin atletizm hocası Oğuz Özavar Münevvere’nin antrenmanlarda 4.50 metreyi bulduğunu kaydetti. Münevvere’nin çok başarılı bir sporcu olduğunu ifade eden Oğzu Özavar şu fadelere yer verdi: “Münevvere, çok akıllı bir kızımız. Antrenmanlarda canla başla çalıştık. Sonunda Türkiye Şampiyonu oldu. 3.80 derece elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Ama o antrenmanlarda daha iyisini yaptı ve 4.50 metreyi yaptı. Münevvere’yi ve diğer sporcuları kutluyorum” dedi.