Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muratpaşa’ya tam kadro gidiyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Muratpaşa’ya tam kadro gidiyoruz” – Kocatepe Gazetesi
“Muratpaşa'ya tam kadro gidiyoruz”

Bu hafta sonu Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor’da hazırlıklar sürüyor. Hafta başından itibaren tam kadro çalıştıklarını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu aktardı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta sonu Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak. Takımın hafta başından bu yana tam kadro çalıştığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Bu hafta Muratpaşa deplasmanına gidiyoruz. Genç ve koşan bir takımla oynayacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Ama bizim kalitemiz bu maçı da lehimize çevirmeye ve 3 puanla ayrılmamıza yetecektir. Hafta başından bu yana bu maçın hazırlıklarını tam kadro şekilde hazırlanma imkanı bulduk. Takımda moral ve motivasyonumuz üst seviyede.” ifadesine yer verdi.
“YÖNETİM
KURULUMUZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Yönetim Kurulu’nun takıma yaptığı ödemenin havayı bir kat daha artırdığını belirten Sportif Direktör Macit, “Yönetim Kurulumuzun futbolculara ve teknik ekibe içerideki maç başlarını ve maaşlarını ödeyerek zaten iyi olan havamızı bir kat daha artırdı. Kendilerine yaptıkları bu jestten dolayı futbolcularım ve teknik ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Onları mahcup etmemeye devam edeceğiz.” dedi.
“TARAFTARLARIMIZI ANTALYA’YA
BEKLİYORUZ”
Bu hafta Antalya deplasmanına gidecek AFJET Afyonspor’a destek beklediğini aktaran Macit, “Afyonkarahisar’da takımımıza destek veren tüm taraftarlarımızı Antalya’da oynayacağımız Muratpaşa Belediyespor maçına bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)