Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müşteri memnuniyeti önemli – Kocatepe Gazetesi

Müşteri memnuniyeti önemli – Kocatepe Gazetesi
Müşteri memnuniyeti önemli

Yaklaşık 3 yıldır ilimizde başarılı bir şekilde taşımacılık hizmeti veren Turex’te eğitimler sürüyor.

Turex şoförleri üç gün boyunca eğitimden geçtiler. Turex Afyonkarahisar Proje Müdürü Aydın Erdoğan, Afyonkarahisar’a en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirtti. 80 otobüsü ile ilimizde taşımacılık hizmetleri veren ve her gün binlerce kişiyi gitmek istediği yere ulaştıran Turex’te hizmet içi eğitimlere bir yenisi daha eklendi. Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar İL Emniyet müdürlüğü ve Turex işbirrliğinde 13-15 Ocak tarihleri arasında Kişisel geleşim konulu hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi. 11 Turex şoförü, 40 idari personelin yanı sıra AFTAŞ şoförlerininde katıldığı seminer 8 er saat 3 grup halinde verildi.
Yılda iki sefer
Seminer hakkında bilgi veren Turex Afyonkarahisar Proje Müdürü Aydın Erdoğan, amaçlarının daha kaliteli ve saygılı bir hizmet vermek olduğunu söyledi. Aydın, “ Biz Turex olarak yılda iki sefer bu tür eğitim seminerleri veriyoruz. Bu yıl belki daha fazla eğitim semineri gerçekleştirebiliriz. Şu anda Turex olarak 115 şoför ile 40 idari personel bu seminere katılıyor. Şoförlerimizin bazı eksikleri olabilir, biz bu eksikleri bu tür seminerlerle gidermeyi düşünüyoruz. Amacımız Afyonkarahisar’a uzun yıllar kalıcı ve güzel hizmetler etmek. Bunun için çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Uzmanlar anlatı
Seminer kapsamında trafik kurallarını Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde görevli Başkomser Mehmet Yaşar Ayhan, iletişim konusunda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Fikret Aydın, psikoloji konusunda ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi doktorlarından ayrıca şirket doktoru Osman Ekmekçioğlu eğitim verdi. Uzmanlar bu eğitimlerin faydalarının mutlaka görüleceğini ifade ettiler.