Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müsteşar Yardımcısı Arat, sıkıntıları not etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik
Müsteşar Yardımcısı Arat, sıkıntıları not etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından oluşturulan ve Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat Başkanlığındaki heyet, Afyonkarahisar’da bir dizi ziyarette bulundu.
2’nci Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret eden Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat Başkanlığındaki heyet, esnafın dert ve sıkıntılarını dinleyerek, çalışma hayatındaki milli seferberlik konusunda kısa bilgiler verdi.  
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan çalışma hayatında Milli seferberlik konusu çok büyük önem taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, küçük esnafın ekonomiye daha fazla katkı vermesi için bir çok iyileştirmeler yapmıştır. Son olarak faizsiz KOSGEB kredileri buna iyi bir örnektir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın heyetler oluşturarak konuyu Anadolu’da il il anlatması da önem arz etmektedir. 2. Küçük Sanayimizi ziyaret eden Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Sayın Kürşat Arat Başkanlığındaki heyet, esnafımızı dinlemiş, sıkıntıları not almıştır. Bakanlık bürokratlarının sahada yer alması, esnafımızla birebir konuşmasının olumlu yankıları olacaktır” dedi.
Çalışma hayatında milli seferberlik konusunda illeri ziyaret eden heyette, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat’ın yanı sıra, SGK Başkan Yardımcısı Muhittin Şahin, Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, SGK İl Müdürü Samet Fidan, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya, ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Berberler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, Ağaç İşleri Odası Başkanı Suat Diler, Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl da eşlik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti