Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MYO’da Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri Düzenlendi

Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm. Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in konuşmacı olarak katıldığı “Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konu başlıklı iki ayrı etkinlik düzenlendi.

Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe DPÜ’nün Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda görev yapan konuşmacılar Uzman Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in yanı sıra, Simav MYO Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.
“Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konu başlıklarında iki ayrı etkinlik olarak düzenlenen konferanslarda konuşmacılar stres ve bulaşıcı hastalıklar konusunda katılımcıları bilgilendirdi, bu konularla ilgili üniversitede yapılan son çalışmalardan ve Türkiye genelinde başvuru yapılabilecek meslek sahipleri ve kurumlardan söz etti.
Konuşmacıların sunumlarının tamamlanmasının ardından etkinliğin son bölümünde personel ve öğrencilerden gelen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti