Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MYO’larda görev değişikliği yapıldı

AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu

AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu ile İscehisar Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim törenleri gerçekleştirildi

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) müdürlük görevine Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu getirildi.
Gerçekleştirilen devir teslim törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Afyon MYO eski Müdürü Prof. Dr. İbrahim Mutlu ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, yürütülen görevlerin bir bayrak yarışına benzediğini söyleyerek, Prof. Dr. İbrahim Mutlu’ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özdemir, Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu’na da yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Ötey andan AKÜ İscehisar Meslek Yüksekokulu (MYO) müdürlük görevine Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özkaymak getirildi.
Gerçekleştirilen devir teslim törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, İscehisar Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Öğretim Görevlisi Liyaddin Yeşilkaya ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Öğretim Görevlisi Liyaddin Yeşilkaya’ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. Yalçın, Özkaymak’a da yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Devir teslim töreni, plaket ve çiçek takdimi ve akabinde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti