Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nerede hata yapıyoruz? – Kocatepe Gazetesi

Nerede hata yapıyoruz? – Kocatepe Gazetesi
Nerede hata yapıyoruz?

Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun ve Zafer Haftası’nın 91. yıldönümü etkinliklerine halkın katılımı oldukça düşüktü. Törenlere katılımın her geçen yıl azaldığına dikkat çeken hemşehrilerimiz soruyor: “Nerede hata yapıyoruz da katılımı artıramıyoruz?”

Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları Anıtpark önünde gerçekleştirildi. Ancak bu yılki törenlere vatandaşların katılımının oldukça az olduğu gözlendi. Bayram etkinliklerine halkın katılımının her geçen gün azaldığı geçmiş yıllara ait bayram fotoğraflarına bakıldığında açık seçik ortaya çıkıyor. Anıtpark önünde son 6-7 yıl içerisinde yapılan törenlerde töreni izleyen vatandaşların Alaca hamam önünden, Hükümetönü’ne kadar alanı kapladığı, hatta Anıtpark’ın bir bölümüne de yayıldığı görülüyor. Ancak bu yılki törenleri izleyen vatandaş sayısının “bir avuç” tanımına uyacak boyutta olduğu görülüyor.
Geçmiş yıllarla bu yıl arasındaki katılım farkını gören hemşehrilerimiz, “Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerede?” diyerek önümüzdeki yıllarda düzenlenecek olan törenler için uyarıda bulunuyorlar. (Kocatepe)