Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nermin Bezmen’in İlk Eşi Kimdir?

Antalya’lı, ünlü Roman Yazarı Nermin Bezmen, televizyon sunuculuğu, dergi yazarlığı ve halkla ilişkiler faaliyetleri gerçekleştiren bir isimdir. Başından iki evlilik geçen Bezmen’in ilk eşi kimdir?

Antalya’lı, ünlü Roman Yazarı

Nermin Bezmen, 30 Nisan 1954 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. Yazar Bezmen, atölyesinde hem yetişkinlere hem çocuklara resim dersleri verdi.

NERMİN BEZMEN’İN 14 ESERİ VAR

Kurt Seyt & Shura, Kurt Seyt & Murka, Sırça Tuzak, Mengene Göçmenleri, Zihnimin Kanatları, Bizim Gizli Bahçemizden, Kırk Kırık Küp, Bir Gece Yolculuğu, Bir Duayen’in Hatıratı: Fuad Bezmen, 2002, ; Anılar (Hatırat), Turkuaz’a Dönüş Bilge Nadir-Nevzat’ın Anılarından Asil Nadir Gerçeği, Dedem Kurt Seyit ve Ben, Gönderilmeyen Aşk, 2010.

BEZMEN 1991 YILINDA ROMAN YAZMAYA BAŞLADI

Yazar Nermin Bezmen, televizyon sunuculuğu, dergi yazarlığı ve halkla ilişkiler faaliyetleri gerçekleştirdi. Bezmen, Türk Sanatlarıyla da ilgilenip kendi atölyesinde resim dersleri verdi. 1991 yılında roman yazmaya başlayan Nermin Bezmen, anne tarafından dedesi olan Kurt Seyt’in hikâyesini araştırmaları sonucu romanlaştırdı. Bezmen, edebiyat alanıda ilgi gören çok sayıda kitap yazdı. Nermin Bezmen’in ilk eşi 1975 yılının Ocak ayında 21 yaşındayken, yanında çalıştığı 39 yaşındaki iş adamı Pamir Bezmen’dir.  Bezmen çiftinin iki çocuğu vardır. Nermin Bezmen, ilk eşini 2009 yılında kaybetmiştir. Bezmen, ikinci eşi Tolga Savacı’yı da 26 Şubat 2024 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetti.