Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Afyon futbol kulüplerinin tercihi

Bu haberin fotoğrafı yok

Sağlık turizmi, termal suları, hamamı, SPA merkezi, fitness salonu ve daha birçok hizmeti ile eksiksiz bir deneyim yaşatan NG Afyon, futbol kamplarının da vazgeçilmez lokasyonları arasında yer alıyor

 

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’ne yakın bir konumunda yer alan NG Afyon, futbol kulüplerinin de tercih ettiği bir otel olma özelliğini taşıyor.
NG Afyon, şehrin düşük nem oranına sahip olmasıyla birlikte futbol kulüplerinin tercih ettiği bir lokasyonda bulunuyor. Her alanda olduğu gibi spor alanında da çözüm odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan NG Afyon ekibi, futbol kulüplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için hazır bekliyor. Futbol kampı için planlanan sürecin kusursuz olmasını sağlamak adına her türlü hizmet NG Afyon’da yer alıyor.
KONFOR, EĞLENCE VE KAMP HİZMETİ BİR ARADA
Üst düzey futbol oynamak için gereken standartları karşılayan NG Afyon, futbol takımlarının ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmenin yanı sıra, kamp için gelen herkesin konforlu bir şekilde konaklamasını da sağlıyor. Otelin sunduğu tüm imkanlarla birlikte takımın istediği menü içeriğine göre servis yapılıyor.
Takımların antrenman sonrasında, oyuncuların buz havuzu ihtiyacını karşılamak amacıyla varil yerine daha geniş bir alan olan aile hamamı tahsis ediliyor ve kendilerine ait jakuzilerde dinlenmeleri sağlanıyor.
NG Afyon’u tercih eden futbol kulüplerine yönelik küçük bir sürpriz de gerçekleştiriliyor. Kulüp ile ortak belirlenen bir günde DJ performansı ile bahçede veya havuz başında barbekü partisi veriliyor.
VERİMLİ KAMP BÖLGELERİ VE EŞSİZ LOKASYON
Termal suları, düşük nemi ve tarihi güzellikleriyle öne çıkan Afyonkarahisar, futbolcular içinde cazip bir lokasyon olma özelliği taşıyor. Futbol kampını Afyonkarahisar’da planlayanlar için bu destinasyon kamptan çok daha fazlasını veriyor. Verimliliğin yanı sıra, gelen herkes için eşsiz bir gastronomi deneyimi de sunan Afyonkarahisar, ziyaretçilerinde unutulmaz anılar bırakıyor.