Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Afyon’dan çok özel program

NG Afyon’dan çok özel program

Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü, NG Afyon’da 3 gece 4 gün süren bir programla kutlanacak. Afyonkarahisar’ın tarihi kültüründen gelen izleri lüks ve konforla birleştiren NG Afyon, Büyük Taarruz’un 100., otelin 10. yıl dönümüne özel hazırladığı konaklama paketine Kocatepe Zafer Yürüyüşü programını da ekledi

 

Afyonkaraisar’ın tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayan NG Afyon, Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünde 10 yaşına basıyor. Bu kapsamda otel, her iki yıl dönümünü de içine alan çok özel bir kutlama programı hazırladı. Büyük Taarruz’un 100. yılına özel olarak hazırlanan ve Kocatepe Zafer Yürüyüşü Programını da içeren konaklama paketi, ailelere çocuklarıyla birlikte bağımsızlık mücadelesinin ruhunu yaşayacak. NG Afyon’un konfor ve şifayı lüksle harmanladığı deluxe odalarında 25-28 Ağustos’ta 3 gece 4 gün konaklayan misafirler, yürüyüş programa da dahil olabilecek.
KOCATEPE YÜRÜYÜŞÜ
25 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek Kocatepe Zafer Yürüyüşü Programı saat 19.00’da NG Afyon’da akşam yemeği ile başlayacak. Program kapsamında sırasıyla Şuhut’ta yer alan Atatürk Evi, Büyük Taarruz Karargahı ziyaret edilecek. Misafirler ardından Kocatepe’de yüzlerce kişinin aynı anda adım atacağı Kocatepe Zafer Yürüyüşü’ne katılacak. Yürüyüş sonunda savaş ambiyansının yaşatılması için askerler tarafından mercimek çorbası, hoşaf ve ekmek ikramı yapılacak. Büyük Taarruz’un canlandırılacağı Kocatepe’de misafirler bağımsızlık meşalesinin yakıldığı topraklarda yaşananları an be an deneyimleyecek. Yürüyüş sırasında transfer ve kumanya hizmeti de sunulacak.
ŞİFA VE LEZZET BİR ARADA
Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzetin lüks ile harmanlandığı NG Afyon, misafirlerine arınmışlık ve eğlence dolu anlar da yaşatacak. NG Afyon’un deluxe odalarından akan şifalı sularla yorgunluklarından arınan misafirler, 3 gece 4 gün konaklama paketinde kişi başı bir adet kese-köpük uygulamasından da yararlanabilecek.
Özellikle çocuklu ailelerin tüm beklentilerini karşılayan renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak konaklama deneyiminde usta şeflerin hazırladığı enfes lezzetler de misafirleri binlerce yıllık tarihe uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkaracak. >> Burak AYDIN’ın Haberi