Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG’nin Antalya’daki dev yatırımı açıldı

NG’nin Antalya’daki dev yatırımı açıldı

NG Hotels’in, 1,5 milyar TL’lik yatırımla Antalya Kemer Göynük’te hayata geçirdiği 4’üncü oteli NG Phaselis Bay’ın resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı

 

Sapanca ve Afyonkarahisar’da yer alan otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı getiren NG Hotels, Türkiye’ye konforun ve lüksün sınırlarını aşan yeni bir otel daha kazandırdı. Geçtiğimiz nisan ayında misafirlerini kabul etmeye başlayan NG Phaselis Bay Otel’in resmi açılışı için görkemli bir tören hazırlandı.
ERDOĞAN, NAFİ GÜRAL VE AİLESİ
TARAFINDAN KARŞILANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan otelin girişinde NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral ile Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Boliş plastik ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun tarafından karşılandı. NG Phaselis Bay Otel’in resmi açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, eski Başbakanlardan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı da eşlik etti.
“NG PHASELİS BAY, TURİZMDE
BÜYÜK ATILIMIN SEMBOLÜ”
NG Phaselis Bay’ın resmi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, oteli turizm sektörünün önemli sembollerinden biri olarak gördüğünü söyleyerek, “Resmi açılışını yaptığımız NG Phaselis otelinin şehrimize, ülkemize, turizm sektörüne ve NG Gruba hayırlı olmasını diliyorum. NG grubu, Nafi ve Erkan Güral’ın salgın döneminde gerçekleştirdikleri bu otelle birlikte toplam 5 milyar lirayı bulan yeni yatırımı, 1200 kişi istihdam ilavesiyle ortaya çıkardıkları için tebrik ediyorum. Turizm sektöründeki dördüncü yatırımlarını bu otel ile yapan Güral ailesinin seramik alanında ülkemizde ve ülke dışında yaptığı başarılı çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bu otelin nisan ayındaki fiili açılışının hemen ardından salgın şartlarına rağmen yüksek doluluk oranlarına ulaşması, isabetli bir yatırım olduğunun işaretidir. Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan, yüksek standartlara sahip 488 odalı bu otelimizi ülkemizin turizm sektöründe yapmaya hazırlandığı büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise turizme yaptıkları yatırımlar sebebiyle Güral Ailesine teşekkür etti. Turizm sektörüne farklı bir dinamizm getirmek amacıyla NG Phaselis Bay Otel’i hayata geçirdiklerini söyleyen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, konuşmasında NG Grubun geçmişe dayanan başarı hikâyesini anlattı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuşmasında yatırımların devam edeceği müjdesini de verdi. Açılış konuşmalarının ardından Nafi Güral ve Ailesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Anadolu kültüründe büyük yeri ve önemi olan Turna Kuşu Heykeli hediye edildi. Emine Erdoğan’a ise Gülsüm Güral ve Sema Güral Sürmeli tarafından Kütahya Porselen imzalı özel olarak tasarlanmış bir vazo hediye edildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi