Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nice 97 yıllara – Kocatepe Gazetesi

Yarın 23 Nisan. Egemenliğin
Nice 97 yıllara

Yarın 23 Nisan. Egemenliğin kayıtsız şartsız Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olduğunun ilan edildiği gün. Milli Mücadele sırasında dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye’nin yönünü belirledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 23 Nisan Pazar günü sabah saat 09.00’da İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Bayram programı saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapacak. Hacı Hayriye Özsoy İlkokulu Çocuk Korosu’nca seslendirilecek şarkılardan sonra bayram programı; Ront gösterisi, şiir okunması, Sema gösterisi, halk oyunları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile tamamlanacak. Aynı gün Park Afyon AVM’de çeşitli okulların öğrencileri tarafından gösteriler sunulacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti