Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihat Hatipoğlu, Sandıklı’ya geliyor – Kocatepe Gazetesi

Nihat Hatipoğlu, Sandıklı’ya geliyor – Kocatepe Gazetesi
Nihat Hatipoğlu, Sandıklı’ya geliyor

Sandıklı Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansta Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sandıklı halkıyla buluşuyor

Bu yıl altı aylık programının dolu olmasına rağmen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un yoğun gayretleriyle Sandıklı’da bugün saat 19.30’da konferans verecek olan televizyon ekranlarının sevilen yüzü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kapalı Spor Salonu’nda Sandıklı halkıyla buluşacak. İlahi bir hava ve hoş sohbet içerisinde gerçekleşecek olan “Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri” programına giriş ücretsiz olacak.
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konferansından önce Abdullah İplikçioğlu tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve ilahi dinletisi sunulacak.
ELİBOL: TÜM HALKIMIZI
BEKLİYORUZ
Sandıklı Belediyesi Kültürel Etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri konferansa tüm Sandıklı halkını davet eden Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Sevilen ilahiyatçı hocamız Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu’nu uğraşılarımız sonucunda ilçemize getiriyoruz. Belediye olarak böyle güzel bir buluşmayı gerçekleştireceğimiz için son derece mutlu ve heyecanlıyız. Saat:19.30’da başlayacak programımız ücretsiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı Çarşamba günü Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi. (Kocatepe)