Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nöbette vurulan Anıtkaya’lı asker bugün defnedilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Nöbette vurulan Anıtkaya’lı asker bugün defnedilecek

Birlikte nöbet tuttuğu arkadaşı tarafından vurularak ölen Çavuş Hüseyin Ildız, bugün Afyonkarahisar’ın Anıtkaya Beldesi’nde defnedilecek. Askere gitmeden önce Antıkaya’da yapılan asker gecesine katılan Ildız’ın, ölümünün ardından asker gecesinden görüntüleri kaldı

Çorum’un Osmancık İlçesi Askerlik Şubesi’nde vatani görevini yaparken, birlikte nöbet tuttuğu arkadaşı Er F.Ö. tarafından göğsünün altı ve kalbinin üstüne isabet eden iki kurşunla vurulan Hüseyin Ildız, bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla memleketi Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Anıtkaya Beldesi’nde toprağa verilecek. Askere gitmeden önce Anıtkaya’da ‘91/3 tertipler asker gecesine’ katılan Ildız’ın, asker gecesindeki görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Ildız, görüntülerde arkadaşlarıyla birlikte Afyonkarahisar’a özgü kırık hava oynarken dikkat çekiyor.
Olaydan sadece iki gün önce bir sosyal paylaşım sitesinde “Sabrımla Rus ruleti oynayanlar var, aman deyim ha şeytan doldurur” yazılı bir fotoğrafı paylaştığı görülen Ildız, olaydan bir gün öncede aynı sosyal paylaşım sitesinde “var” olarak görülen ilişki durumunu “yok” olarak güncellemişti. Vurulduğu askerlik şubesinin bahçesinde asker arkadaşlarıyla birlikte görüldüğü bir fotoğrafı da sosyal medyada paylaşan Ildız’ın, fotoğrafın altına “bizim bütün askerler bu kadar” notu yazdığı dikkat çekti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti