Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NRP eğitimi sertifika töreni ile tamamlandı

NRP eğitimi sertifika töreni ile tamamlandı
NRP eğitimi sertifika töreni ile tamamlandı

Doğum eyleminde görevli olan ve yeni doğan bebeklerle ilgili birimlerde görevli bütün personelin eğitimden geçmesi için belli aralıklarla düzenlenen eğitimlerin 2018 yılında ilki gerçekleştirilerek 47 personele uygulama eğitimi verilirken daha önce aynı eğitimi almış 25 personele de 1 günlük güncelleme eğitimi verildi.
Eğitim sonunda yapılan yazılı ve uygulamalı sınav sonunda başarılı olan personele, küçük bir törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, İl Sağlık Müdür Vekili Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları ile İlimizdeki özel hastane yöneticileri katıldı.
Törende kısa bir açılış konuşması yapan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan eğitimin öneminden söz ederek, aldıkları eğitimin sahada bebekleri yaşatmak için gösterdikleri çabada kendilerine çok yardımcı olacağı ümidinde olduğunu belirtip, kursiyerlere katılımları için; eğitim organizasyonunda görev alan personele ve çoğunluğu il dışından gelen eğitim ekibine de emekleri için teşekkür etti.
Ardından NRP Eğitim Sorumlusu Dr. Hüsniye Yücel eğitim ile ilgili bir sunum yaptı ve tören sonunda katılımcılara tek tek sertifikaları takdim edildi. Sertifikalarını alan personel aldıkları eğitimin kendileri için gerçekten faydalı olduğunu belirterek, duydukları memnuniyeti dile getirdiler. NRP eğitimleri önümüzdeki dönemlerde de ihtiyaç duyuldukça düzenlenmeye devam edecek.