Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NRP eğitimi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gülihsan
NRP eğitimi tamamlandı

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz ve sağlık yöneticilerinin katıldığı kapanış programı İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. İlker Günay’ın değerlendirme sunumu ile başladı. Teorik ve pratik sınavların sonuçlarından memnun olduğunu belirten Doç. Dr. Günay, NRP eğitimlerinin düzenli olarak devam edeceğini söyledi.
Eğitimin önemini vurgulayan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Korkmaz da NRP eğitimininin Afyonkarahisar’da düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Sağlık Bakanlığı tarafından “bebek ve yenidoğan ölümlerinin en aza indirilmesi” amacıyla bütün personelin canlandırma eğitimi alması için yürütülmekte olan ve 3 gün süren NRP eğitimleri 25’er kişilik 3 grup üzerinden 75 kişiye verildi. Eğitim kapsamında teorik ve pratik sınavları başarıyla geçen katılımcılara sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.
Sertifika törenine Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, Başkan Yardımcıları Dr. Hakan Güdücü ve Uzm. Dr. Mesut Şan da katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti