Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nusret hiç evlendi mi?

En tanınmış şefler arasında yer alan restoranlarında birçok ünlü ismi misafir eden Nusret Gökçe’nin özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Nusret hiç evlendi mi? Gelin birlikte öğrenelim..

En tanınmış şefler arasında

Hedefinin 3 Milyar dolar olduğunu açıklayan Nusret Gökçe’nin hayatında kim var? Nusret hiç evlendi mi? Tüm soruların yanıtını sizler için araştırdık…

NUSRET KİMDİR?

1983 yılında Erzurum’da doğan Nusret Gökçe Kasap,Şef ve Restoran İşletmecisidir. Mesleği sayesinde yapmış olduğu Salt Bae hareketi ile tanınmış ve sosyal medya fenomeni haline gelmiştir. Ünlü şef Nusret Nusr-et isimli restoranların da sahibi olmasıyla dünyanın bir çok yerinde de işletmesi bulunmaktadır. Nusret’in babası madenci olup annesi ise ve hanımıdır, 4 kardeşe sahip olan Nusret ailesinden dolayı bazı sebeplerden okulu 6. Sınıftayken bırakmak zorunda kalmış ve sonra bir kasap dükkânına girerek çırak olarak çalışmıştır. Nusret gökçe daha sonra 2010 tarihinde kendi isimini verdiği Nusr-et Steakhouse marka ismini oluşturup, çektiği Salt Bae ile de sosyal medya platformlarında tanınan isimler arasında yer aldığı paylaşımı 10 milyon görüntüleme almıştır. Ünlü isim olan Nusret Gökçe’nin tanınması ile çok sayıda politikacıyı da Restoranında misafir edip ağırlamıştır.

SERVETİ NE KADAR?

Yaptığı hareket ile sadece Türkiye’de değil Dünyada da tanınan Nusret Gökçe oldukça fazla görüntülemesi olan videosunu ile şöhreti yakalarken servetini de açıklayan Nusret; günlerde şirketinin değerini 1.5 Milyar dolardan fazla olduğuna değinip sözlerine şu keilde devam ederek, hedefinin 3 Milyar Dolar olduğunu söyledi.

NUSRET HİÇ EVLENDİ Mİ?

1983 yılında Erzurum’da doğan Nusret Gökçe bekar ve 36 yaşındadır. Ayrıca Nusret, birçok restoranın sahibidir.

NUSRET GÖKÇE KAÇ ŞUBEYE SAHİPTİR

Ünlü Şef Nusret Gökçe 14 şubeye sahiptir.

2010 – İstanbul

2014 – Dubai