Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O lokum da, biletler de yok satıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
O lokum da, biletler de yok satıyor

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte memleketlerine gitmek için yola çıkanlar Aftaş otogarında büyük bir yoğunluk oluşturdu. Memleketlerine lokum ve sucuk alanların yoğun ilgisiyle karşılanan Aftaş markası “o lokum” satışlarında patlama yaşandı

Bayram tatilini memleketinde geçirmek isteyenler Aftaş’a akın etti. Haftalar öncesinden bilet alanların sıkıntı yaşamadığı otogarda bilet almayı son güne bırakanlar ise bilet bulmakta sıkıntı yaşadı. Ek seferlerle kimsenin geri döndürülmediği Aftaş’tan gün boyu şehre yolcu götürüp getiren şehir içi servisleri de tam dolulukla çalıştı. Servislerde valiz yerleştiren personeller yolculara kolaylık sağlarken, otogarda bulunanlar “iğne atılsa yere düşmeyecek” değimini söylemekten kendini alamadı.
Öğrenci ve memurların mesai saatinin bitimiyle birlikte akın ettiği Aftaş’ta Afyonkaahisar’ın ünlü tatları lokum ve sucuğa da ilgi büyüktü. Aftaş’ın markası ‘O Lokum’dan kutu kutu alan yolcular, Aftaş’ın yeni üretimi çikolatalardan da büyük beğeniyle aldılar. Hijyenik şartlarda lokum, pişmaniye ve çikolata almaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden yolcular, O Lokum satışlarında patlama yaşattı. Aralıksız lokum üretilen otogarda bir ara kaymaklı lokum tükenirken, lokumlarında sadece manda kaymağı kullanan Aftaş lokumlara manda kaymağı bulmakta sıkıntı yaşadı.
O LOKUMU GÖNÜL
RAHATLIĞIYLA TÜKETİYORUZ
Denizli yolcularından Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrencisi Burak Ersoy, biletini aylar öncesinden aldığını söyledi. Denizli yolcularından Gözde Kıvrık ise herkese erkenden bilet almasını tavsiye etti. Denizli’ye ailesine daha önce de lokum ve sucuk götürdüğünü belirten Kıvrık, bu kez de lokum ve sucuk alacağını belirtti. Ankara yolcusu Şeyma Beşir ise, her zaman afyon otogarından alışveriş yaptığını, üretimi canlı bölmede görmesinin kendisini çok memnun ettiğini, hijyenik şartlarda aldığı lokum ve pişmaniyeyi gönül rahatlığıyla tükettiklerini kaydetti.
AFYON LOKUMUNUN
TADI EŞSİZ
AKÜ’nün yeni öğrencilerinden Leyla Kaplan da bilet bulmakta zorluk çekenlerden. Mardin’e gidecek Kaplan, Afyonkarahisar lokumunun tadının eşsiz olduğunu söyledi. Kaplan, herkese Afyonkarahisar lokumu almalarını önerdi. Bursa yolcularından Fahrettin Özcan, iki saate yakın süne bilet aradığını zorlukla bilet bulduğunu söyledi. Öğrencilik yıllarının da Afyonkarahisar’da geçtiğini kaydeden Özcan, bu nedenle yakınlarının özellikle Afyonkarahisar lokum ve sucuğundan sipariş ettiğini ifade etti.
TAZELİK VE HİJYEN GARANTİMİZ
Kurban bayramındaki uzun tatil bu bayramın daha yoğun geçmesine sebep olduğunu söyleyen Aftaş Satış Müdürü Feridun Altınay, önceden hazırlık yaparak yoğunluğa önlem aldıklarını, aralıksız üretim yaptıklarını kaydetti. Herkese taze ve hijyenik ürün garantisi veren Altınay, “Göz önünde üretip göz önünde müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Böylece müşterilerimize bir güven veriyoruz. Tüm ürünlerimizde gereken tazeliği ve güveni garanti ediyoruz” şeklinde konuştu.
DÖNÜŞ BİLETLERİNİ
SON GÜNE BIRAKMAYIN
Çarşambadan beri yoğunluk yaşandığını vurgulayan Aftaş terminal Müdürü Fatih Yılmaz, yoğunluğun 10-12 gün sürmesini beklediklerini anlattı. Ek seferlerle bilet bulmada sıkıntı olmadığını vurgulayan Yılmaz, kimsenin geri çevrilmediğini belirtti. Herkese son güne bırakmadan dönüş biletlerini de alma tavsiyesinde bulunan Yılmaz, bir çok otobüs firmasının mola için Aftaş’ı tercih etmesinin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Molalarla otogardaki yoğunluğun arttığına değinen Yılmaz, geçiş yapan yolcuların lokum ve sucuğa büyük ilgi gösterdiğinin altını çizdi. Yolculuk eden herkesi Aftaş’a beklediklerinin belirten Yılmaz, tüm yolcuk eden şoförlerden karayollarında dikkatli olmalarını tavsiye etti.
KAPTANDAN UYKUSUZ ARABA KULLANMAYIN TAVSİYESİ
Bayramı farklı bir yerde geçirmek isteyen herkes geç de olsa yerini buldu ve memleketine yola çıktığını belirten Otobüs Şoförü Mehmet Bayram, “Bütün firmalar da bunun için ek sefer koydu. Yola çıkacaklara biraz daha dikkatli olmalarını öneriyorum. Biz firma olarak şoför sayımızın sayısını arttırdık. Uyku ve istirahatler yaptık. Özel arabalarıyla yola çıkacaklara da uykusuz yola çıkmamaları ve alkollü araba kullanmamaları tavsiyesinde bulunuyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)