Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oda ve Borsa’lardan teröre tepki

Oda ve Borsa’lardan teröre tepki
Oda ve Borsa’lardan teröre tepki

Birlik ve beraberliği çözemeyecekler

Afyonkarahisar’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 9 oda ve borsa başkanları
düzenledikleri basın toplantısı ile son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen basın açıklamasına Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret Borsası, Çay Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası ve Sandıklı Ticaret Borsası olmak üzere 9 oda ve borsa başkanı katıldı.
Basın açıklamasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yaptı. Serteser, terör saldırıları ile düzeni bozmaya çalışan hainlerin milletin birlik ve beraberliğini çözemeyeceğini belirterek, “Ülkemizin bütünlüğü daim olacaktır. Çünkü bizim kardeşliğimiz ilelebettir” dedi.
MİLLETİMİZ AKİLDİR, KORKUSUZDUR
Türkiye’de insanların panik ve endişeye kapılarak aralarına nifak sokmayacağını ifade eden Serteser, “Güzel Türkiye’mizde panik ve endişeye sebebiyet verilerek kardeşler arası nifak sokulamayacak, toplumda yılgınlığa ve korkuya sebebiyet verilemeyecektir. Çünkü milletimiz akildir, aklıselimdir, korkusuzdur. Terör ile Asla, Bölgedeki tek çoğulcu, demokratik, özgür, gelişmiş ülkemize komşularımızdaki kaos ve kanı bulaştıramayacaklardır. Çünkü Cumhuriyet ve demokrasimiz yıkılmazdır. Dua ve Kararlılığımız yılmadan çalışmaktır; Vatanımızın ekonomik, toplumsal, siyasal yapısını çalıştırmaktır. Dua ve Kararlılığımız bölgesel refah ve kalkınmamızı daha da büyütmek, milletimize zenginlik, huzur ve mutluluğu yaşatmaktır. Dua ve kararlılığımız hainlerin hak ettikleri cezayı almaları, iki cihanda da helak olmalarıdır; terörü lanetliyoruz” diye konuştu.
Afyonkarahisar TSO, hizmet binasının ön cephesine büyük bir Türk Bayrağı asarak, “Şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz” pankartı astı. (Kocatepe Haber Merkezi)